Hoe reset ik mijn PayPal-rekening zonder telefoonnummer?


 

Herstelnummer van uw PayPal-account vergeten? Hier zijn enkele stappen die u zullen helpen om uw PayPal-rekening opnieuw in te stellen.

Begin hier te typen! U kunt meer alinea's, afbeeldingen, video's en meer toevoegen door op de pictogrammen in de werkbalk te klikken!

Ondervindt u problemen bij het openen van uw PayPal-rekening? En dat ook zonder het bijbehorende telefoonnummer te kennen? Welnu, dit probleem komt vrij vaak voor en wordt geconfronteerd met miljoenen gebruikers. Als u uw account echter niet kunt herstellen zonder het telefoonnummer, kunt u als volgt uw accountherstel op PayPal uitvoeren.

Instructies om PayPal-wachtwoord opnieuw in te stellen zonder telefoonnummer te weten

Volg de onderstaande stappen om het PayPal-wachtwoord opnieuw in te stellen zonder telefoonnummer.

• Bezoek de officiële website van PayPal en scrol vervolgens naar het inloggedeelte om het e-mailadres in te voeren dat aan uw account is gekoppeld.

• Selecteer vervolgens de optie "Problemen met inloggen?" koppeling. U wordt doorgestuurd naar een "Wat is het probleem? Bladzijde."

• Klik nu op de "Ik weet mijn wachtwoord niet: link opnieuw, voer vervolgens het e-mailadres in dat aan uw account is gekoppeld, doorloop het CAPTCHA-verificatieproces en dan komt u op de pagina "Aanvullende accountgegevens verifiëren" .

• Vervolgens moet u het bankrekeningnummer verifiëren dat aan uw PayPal-rekening is gekoppeld. U kunt hiervoor het Bankrekeningnummer of Creditcard-/debetkaartnummer kiezen.

• Hierna krijgt u een accountherstelcode op het e-mailadres dat aan uw PayPal-account is gekoppeld. Voer daarom de code in de daarvoor bestemde ruimte in en ga vervolgens verder met het aanmaken van een nieuw wachtwoord door tweemaal een nieuw wachtwoord in te voeren in hun specifieke velden.

Verder. Als u het PayPal-wachtwoord nog steeds niet kunt resetten zonder telefoonnummer, kunt u het helpdesknummer van PayPal bellen en professionele hulp krijgen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn Paypal-account?

Hoe lang duurt het om geld over te maken van PayPal naar de bank?