Hoe Facebook Social Toolkit Premium gratis te krijgen

 


Download gratis de premium-versie van Facebook social toolkit premium om toegang te krijgen tot de coole functies van Facebook. Facebook Social Toolkit is een verzameling Facebook-automatiseringstools die zijn gemaakt om je tijd te besparen tijdens het gebruik van Facebook. Maar het grootste probleem met de tool is dat slechts een paar functies gratis beschikbaar zijn, en veel van de andere zeer coole functies zijn gereserveerd voor de premium-versie, en om het naar premium te upgraden, moet je ontwikkelaars ervoor betalen.

 

Daarom zijn we hier met een coole oplossing waarmee je deze coole extensie in je browser kunt krijgen zonder iets te betalen. Ja, het is mogelijk en persoonlijk getest door mij. En u hoeft alleen maar de volledige gids die hieronder wordt besproken, op te volgen om door te gaan.

 

Stappen om gratis Facebook Social Toolkit Premium te krijgen

 

De methode is vrij eenvoudig en duidelijk, en je hoeft alleen maar de sociale toolkit te patchen om alle premiumfuncties gratis te gebruiken.

 

Stappen om gratis Facebook Social Media Toolkit Premium te krijgen:

 

1. Verwijder eerst de extensie uit uw browser als u deze al op uw Google Chrome had geïnstalleerd.

 

2. Download nu het Facebook Social Toolkit Premium-zipbestand van hier.

 

3. Pak nu de map uit en sleep het bestand fcachklhcihfinmagjnlomehfdhndhep-2.3.1.crx van de uitgepakte map naar de pagina Extensies van uw Google Chrome.

 


4. Klik nu daar op de knop Extensie toevoegen en de extensie wordt toegevoegd.



5. Ga nu op uw Windows-pc naar het onderstaande adres in de Verkenner.

C:\Users\Hp\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\fcachklhcihfinmagjnlomehfdhndhep\2.3.1_0\content\js\global

Vervang HP door uw pc-naam.



6. Nu, vanuit de uitgepakte zip-bestandsmap, hebt u het jsp-bestand dat u naar de bovenstaande locatie moet verplaatsen gevalideerd door het te vervangen door het bestaande bestand.



7. Open nu Google Chrome en log in op uw Facebook-account, en klik daar eenvoudig op het extensiepictogram en u ziet de hele lijst met hulpprogramma's.



8. Probeer nu een van de premium-tools te gebruiken en het zal om uw e-mail en seriële sleutel vragen, voer deze in volgens uw wens en klik op ontgrendelen.

 

9. Dat is het, je bent hiermee klaar; nu heb je alle premium tools gratis om te proberen op Facebook. Geniet allemaal gratis, want de tool is nu volledig geactiveerd.

 

Hierboven vindt u een complete gids voor het gratis verkrijgen van Facebook Social Toolkit Premium; met de hierboven besproken richtlijnen kun je deze coole extensie eenvoudig ontgrendelen met behulp waarvan je veel coole functies kunt ontgrendelen om te proberen op Facebook. Gebruik dus deze handleiding en ontvang de premium-versie van de tool.

 

Zo, dat was het voor nu. Als je vragen hebt, kun je de helpdesk van Facebook bellen en hulp van een deskundige vragen.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn Paypal-account?

Hoe reset ik mijn PayPal-rekening zonder telefoonnummer?

Hoe lang duurt het om geld over te maken van PayPal naar de bank?