Hoe u uw Facebook-marketingpagina aan Twitter kunt koppelen


 

 

Als u uw marketingberichten van uw Facebook-pagina naar Twitter wilt sturen, kunt u dat eenvoudig en automatisch doen via Facebook. Dit is geen slechte zaak om te doen, omdat u doorgaans minder vaak op uw Facebook-pagina plaatst dan op Twitter. Ook accepteert de Twitter-community vaker berichten dan de Facebook-community.

 

Onthoud: houd er rekening mee dat statusupdates van Facebook 60.000 tekens lang kunnen zijn - veel langer dan de limiet van 140 tekens van een tweet.

 

Om de verbinding tot stand te brengen, logt u in op uw persoonlijke Facebook-profiel. (Inloggen als je pagina werkt niet met deze stappen.) Als je eenmaal in de applicatie bent, geef je de pagina op waar je tweets naartoe worden gestuurd. Volg gewoon deze stappen:

 

1. Ga naar www.facebook.com/twitter.

 

U kunt een nieuw venster in uw browser openen of gewoon de URL in uw browservenster typen. U ziet het scherm met alle pagina's waarvan u beheerder bent.

 

2. Klik op de koppeling Een pagina aan Twitter koppelen net onder de knop Mijn profiel aan Twitter koppelen.

 

U wordt naar een scherm geleid met de pagina's waar u beheerder bent.

 

3. Klik op de knop Koppelen aan Twitter naast de pagina die u wilt koppelen.

 

Je gaat naar Twitter om deze actie te autoriseren. Als er niets gebeurt wanneer u op de knop Link naar Twitter klikt, blokkeert uw pop-upblokkering mogelijk de toegang tot de site en moet u mogelijk toegang verlenen.

 

Tip: Als u niet bent ingelogd op uw Twitter-account, wordt u op dat moment gevraagd om in te loggen om de berichten te autoriseren. Maar als je bent ingelogd op Twitter, zorg er dan voor dat je bent ingelogd op het Twitter-account dat je naar die Facebook-pagina wilt linken, in plaats van een ander account!

 

4. Klik op de knop App autoriseren om berichten op uw Twitter-account toe te staan.

 

Je wordt doorgestuurd naar Facebook, waar nu is bevestigd dat je pagina is gekoppeld aan Twitter. Je kunt precies de soorten berichten selecteren die je wilt tweeten.

 

5. Schakel de selectievakjes uit van de items die u niet naar Twitter wilt verzenden en klik op Wijzigingen opslaan.

 

Als je ooit besluit om te stoppen met het tweeten van je paginaberichten, ga dan gewoon terug naar www.facebook.com/twitter en klik op de koppeling Ontkoppelen van Twitter om het tweeten te stoppen. Je kunt deze link ook gebruiken om de instellingen te wijzigen van wat wordt uitgetwitterd.

 

Hopelijk vond je deze blog nuttig. Als je hulp nodig hebt, kun je het helpdesknummer van Facebook bellen en hulp vragen aan experts.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn Paypal-account?

Hoe reset ik mijn PayPal-rekening zonder telefoonnummer?

Hoe lang duurt het om geld over te maken van PayPal naar de bank?