Hoe u uw Facebook-profielfoto kunt wijzigen


 

Je Facebook-profielfoto helpt je te onderscheiden van andere mensen met vergelijkbare namen. Om je profielfoto toe te voegen, zorg ervoor dat je een foto die je wilt gebruiken ergens op de harde schijf van je computer hebt opgeslagen en volg deze stappen:

 

1. Klik op Een foto uploaden.

 

Dit roept een dialoogvenster op.

 

2. Klik op Bestand kiezen.

 

Afhankelijk van wat voor soort computer je hebt, kan dit iets anders zeggen, maar de essentie is hetzelfde: kies een bestand van je harde schijf. Dit opent een navigatie-interface.

 

3. Selecteer de gewenste foto en klik op Selecteren of OK.

 

Hiermee keert u terug naar de wizard Aan de slag, behalve dat er nu een voorbeeld is van uw nieuwe profielfoto.

 

4. Klik op Opslaan en doorgaan.

 

Hier zijn een paar snelle tips voor het selecteren van een profielfoto:

 

Maak een goede eerste indruk: Je profielfoto is een van de eerste manieren waarop mensen omgaan met je tijdlijn en hoe je ervoor kiest om jezelf te vertegenwoordigen. Soms bevatten profielfoto's andere mensen - vrienden of belangrijke anderen. Op andere momenten is de locatie belangrijk. Als de eerste foto die je van iemand ziet op het strand is in plaats van aan zijn bureau, kun je andere conclusies over die persoon trekken. Welke foto vertegenwoordigt jou?

 

Bedenk wie je profielfoto te zien krijgt: Uw profielfoto verschijnt standaard in zoekresultaten die zichtbaar zijn voor heel Facebook en kan zelfs beschikbaar worden gemaakt voor de grotere internetpopulatie. Dus over het algemeen kunnen mensen die naar uw naam zoeken, die afbeelding zien. Zorg ervoor dat het iets is waar je je prettig bij voelt als iedereen het ziet.

 

Kies een foto die je leuk vindt: Terwijl je Facebook gebruikt, zie je eigenlijk heel vaak je eigen foto. Kleine versies verschijnen overal waar je een opmerking maakt, iets plaatst of deel uitmaakt van een groep. Dus kies een foto die je leuk vindt om naar te kijken.

 

Je zit er niet mee vast: Houd er rekening mee dat je je profielfoto op elk moment eenvoudig kunt wijzigen. Is het hartje winter, en die foto van jou op het strand afgelopen zomer is gewoon te deprimerend om naar te kijken? Geen probleem; bewerk eenvoudig uw profielfoto.

 

Hopelijk vond je deze blog nuttig en kon je nu je Facebook-profielfoto uploaden. Als je echter nog hulp nodig hebt, kun je de helpdesk van Facebook bellen en hulp vragen aan experts.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn Paypal-account?

Hoe reset ik mijn PayPal-rekening zonder telefoonnummer?

Hoe lang duurt het om geld over te maken van PayPal naar de bank?