Hoe de automatische betaling van PayPal annuleren?


 

Veel gebruikers betalen graag voor domeinen en hostingdiensten met PayPal. Dit soort producten of diensten worden meestal op regelmatige basis gefactureerd. Uw serviceprovider kan automatische PayPal-betalingen of PayPal-factureringsovereenkomsten voorstellen, zodat uw domeinen of webhostingservices automatisch kunnen worden verlengd wanneer ze bijna verlopen. Er zijn hoofdzakelijk twee manieren waarop u terugkerende betalingen kunt annuleren en niet meer automatisch gefactureerd kunt worden in PayPal.

 

Automatische verlenging uitschakelen bij een handelaar

 

Uw domeinregistreerder en/of webhostingprovider moet u toestaan ​​de automatische verlenging van de gekochte items te annuleren. We hebben deze optie bijvoorbeeld met GoDaddy, Bluehost, Hostgator webhosting. Log met hen in op uw klantenportaal of accountcontrolepaneel, u zou een dergelijke optie in het factureringsgebied moeten vinden. Ook voor hulp kunt u bij hen terecht.

 

Automatische betaling van PayPal annuleren

 

U kunt ook inloggen op uw PayPal-account vanaf de officiële website om automatische betaling via PayPal te annuleren.

 

Log in op uw PayPal-account via internet. Klik op het pictogram Instellingen naast 'Uitloggen'. Klik op het tabblad Betalingen en klik vervolgens op Vooraf goedgekeurde betalingen beheren onder 'Vooraf goedgekeurde betalingen'.



De pagina 'Mijn vooraf goedgekeurde betalingen' wordt geopend. Hier kunt u uw betalingen voor abonnementen, automatisch gefactureerde betalingen, termijnbetalingen beheren. Zoek de betaling die u wilt annuleren. Controleer de status ervan. Als het actief is. Klik om de factureringsgegevens van de vooraf goedgekeurde betaling te bekijken. U kunt de status direct onder de facturerings-ID zien. Klik op Annuleren om de automatische betaling van PayPal uit te schakelen.



U krijgt een pop-upvenster 'Bevestiging annuleren', klik op de knop Ja om de geautoriseerde of terugkerende betaling aan de handelaar te annuleren.

 

Dus dat is het. Als u nog steeds hulp nodig heeft, kunt u het helpdesknummer van PayPal Nederland bellen en professionele hulp inroepen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn Paypal-account?

Hoe reset ik mijn PayPal-rekening zonder telefoonnummer?

Hoe lang duurt het om geld over te maken van PayPal naar de bank?