Hoe het laatst gezien te verbergen van Facebook Chat in 2021

 

We zullen een eenvoudige truc delen om het laatst gezien op je Facebook-chatbox te verbergen. Vandaag gaat ons onderwerp over het verbergen van de laatst geziene van de Facebook-chat. Lees het volledige bericht om er meer over te weten.

 

Vandaag zullen we een groep methoden delen om het laatst gezien te verbergen in Facebook Chat. Tegenwoordig gebruiken meer dan miljarden mensen Facebook en veel sociale-medianetwerken ontwikkelen zich steeds meer.

 

Tegenwoordig hebben veel mensen privacy nodig in hun chats en willen ze niet dat anderen ervoor zorgen dat ze hun bericht hebben gelezen. Dus in dit bericht zal ik je vertellen hoe je gemakkelijk de laatst gezien op Facebook-chat kunt verbergen. Lees het onderstaande bericht om verder te gaan.

 

Stappen om laatst gezien te verbergen voor Facebook-chats en -berichten

 

Er is dus een methode om laatst gezien op Facebook-chat te verbergen. De methode is zeer beheersbaar en eenvoudig, en u kunt deze eenvoudige stappen die hieronder worden uitgelegd ongetwijfeld uitvoeren. Deze methode werkt met een browserextensie waarmee u anoniem kunt chatten. Lees gewoon de onderstaande methode om te implementeren.

 

1. Facebook Unseen gebruiken in Google Chrome:

 

Stap 1. Installeer en open eerst de Google Chrome-browser op uw computer. Open nu in de browser de link door hier te klikken.

 

Stap 2. Nu ziet u de onzichtbare Facebook-extensie op de weergegeven pagina. Klik nu daar op installeren en het installatieproces begint en de extensie wordt toegevoegd aan uw browser.

 

Stap 3. Dat is alles! U bent nu klaar en u kunt eenvoudig alle berichten zien zonder de laatst geziene daarop te tonen met deze extensie.

 

2. Facebook Stealth gebruiken in Mozilla Firefox:

 

Stap 1. Installeer en open eerst de Mozilla Firefox Browser op uw computer. Installeer nu de plug-in stealth door hier te klikken.

 

Stap 2. Dat is alles! Je bent klaar; nu kun je met deze extensie gemakkelijk alle berichten zien zonder dat te laten zien.

 

Dus hierboven is de methode voor het verbergen van het laatst gezien in Facebook Chat. Met deze methode kunt u snel iemands bericht voorlezen zonder dat het op het scherm van de afzender wordt weergegeven.

 

Eenvoudigste methode:

 

Het is een truc die voor velen onbekend is. Het is zeer efficiënt en vereist een Adblock Plus-extensie, en daarmee kun je gemakkelijk je laatst geziene Facebook verbergen! Laten we de truc kennen.

 

Stap 1. Allereerst moet u inloggen met de Google Chrome-browser. Open uw Facebook-account en installeer de extensie Adblock Plus.

 

Stap 2. Eenmaal geïnstalleerd, klik met de rechtermuisknop op Adblock plus-extensie vanuit de extensiebeheerder en klik vervolgens op "Optie".

 

Stap 3. Van daaruit wordt u doorgestuurd naar de pagina met AdBlock Plus-opties. Selecteer daar het tabblad 'Uw eigen filters toevoegen'.

 

Stap 4. U moet filter "HTTPS://*-edge-chat.facebook.com" toevoegen en op de optie "Filter toevoegen" klikken.

 

Dat is het! Je bent klaar; nu zullen je vrienden nooit weten of je online was of niet! Dit is de beste truc die nu beschikbaar is en waarmee je je laatst geziene op Facebook kunt verbergen.

Facebook, WhatsApp, Viber voor het laatst gezien vanaf Android verbergen:

Met behulp van de Android-app Unseen heb je nu de vrijheid om de berichten van je vrienden incognito te lezen, zonder een laatst gezien bericht of blauwe dubbele check achter te laten, en het werkt voor Facebook Messenger, WhatsApp en Viber!

 

Stap 1. Download en installeer eerst Unseen op uw Android-apparaat.

 

Stap 2. Nu wordt u gevraagd om toegang tot meldingen te geven. Schakel gewoon "Ongezien" in bij de meldingstoegang.

 

Stap 3. U wordt nu naar de startpagina van een Unseen-app geleid. Hier moet je op de instellingen tikken die zich in de rechterbovenhoek bevinden.

 

Stap 4. Nu moet u in het instellingenpaneel alle opties inschakelen die beginnen met "Facebook, WhatsApp, Viber, Telegram".

 

Dat is het! Telkens wanneer u het bericht ontvangt in een van de apps die worden vermeld in Unseen, krijgt u de berichten te zien in de Unseen-app. Je kunt het vrijuit lezen, wanneer je maar wilt, zonder dat een van je vrienden weet dat je het hebt gezien.

 

Omdat de methode eenvoudig en volledig efficiënt is. Het is ook eenvoudig om de methode uit te voeren en plezier te hebben met de Facebook-chat. Als je problemen vindt in je Facebook, kun je de helpdesk van Facebook bellen en hulp vragen aan experts.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn Paypal-account?

Hoe reset ik mijn PayPal-rekening zonder telefoonnummer?

Hoe lang duurt het om geld over te maken van PayPal naar de bank?