Hoe het openbare telefoonnummer van alle Facebook-vrienden te extraheren

 


Extraheer alle openbare telefoonnummers van uw Facebook-vrienden met behulp van de Facebook Social Toolkit Google Chrome-extensie. Tot nu toe moet je talloze tutorials voor Facebook hebben gelezen, waar je misschien veel coole dingen hebt geleerd die je op Facebook kunt proberen. Tegenwoordig delen we de coole dingen die je kunt doen na het ontgrendelen van de premium-versie van de Facebook Social Toolkit Google Chrome-extensie. En in dit bericht zullen we je vertellen hoe je telefoonnummers kunt extraheren van al je Facebook-vrienden die aan hun Facebook-profielen zijn gekoppeld.

 

Je hebt vaak het telefoonnummer van je vriend nodig om privacyredenen of om bestanden of andere te verzenden, en op dat moment blijf je hun profielen controleren om het e-mailadres te krijgen. Maar wat als u met een enkele klik de volledige lijst met alle telefoonnummers van vrienden krijgt? Ja, het is mogelijk, en u kunt dit eenvoudig doen door de onderstaande volledige gids op te volgen.

 

Stappen om telefoonnummers van al uw Facebook-vrienden te extraheren met één klik

 

De methode is vrij eenvoudig en je hebt een coole Google Chrome-extensie nodig waarmee je met slechts één klik telefoonnummers van al je Facebook-vrienden kunt extraheren. En je moet elk profiel bezoeken om dat te krijgen. Volg daarom enkele eenvoudige stappen hieronder om verder te gaan.

 

1. Allereerst moet u de nieuwste versie van Google Chrome hebben, omdat de extensie die we hier gaan bespreken mogelijk niet perfect werkt met de oudere versie van Google Chrome.

 

2. Voeg nu in uw Google Chrome de extensie Facebook Social Media Toolkit toe. Er zijn enkele functies in de extensie die daadwerkelijk worden betaald, en daarvoor hebben we de tutorial gegeven om deze extensie gratis te activeren.

 


3. Nadat u deze extensie in uw browser hebt gekregen, logt u in op uw Facebook-account, waar u de telefoonnummers van al uw vrienden wilt extraheren.

 

4. Klik nu op het extensiepictogram en klik onder het premiumgedeelte op Openbaar telefoonnummer van Facebook-vrienden extraheren.



5. Nu begint het proces en binnen enkele seconden krijgt u alle telefoonnummers van uw Facebook-vrienden.



6. U kunt de lijst met nummers ook opslaan voor toekomstig gebruik.

 

Dit gaat allemaal over het extraheren van het openbare telefoonnummer van al uw Facebook-vrienden. Met de hierboven besproken gids kunt u eenvoudig alle mobiele nummers extraheren die zijn gekoppeld aan de Facebook-profielen van uw vrienden, dus gebruik de methode en krijg alle contacten met een enkele klik. Ik hoop dat je de tutorial leuk vindt. Als je hulp nodig hebt bij een probleem, kun je de helpdesk van Facebook bellen en deskundig advies vragen.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn Paypal-account?

Hoe reset ik mijn PayPal-rekening zonder telefoonnummer?

Hoe lang duurt het om geld over te maken van PayPal naar de bank?