Wat zijn PayPal-kosten en hoeveel brengen ze in rekening?

 

 

Hoewel PayPal geweldig is omdat het gratis is om een ​​account te openen, zijn er enkele kosten die het waard zijn om te weten.

 

PayPal kan een geweldige automatische betalingsmethode zijn. U kunt geld naar vrienden sturen en online aankopen doen. En u kunt desgewenst pinbetalingen en internationale overboekingen doen.

 

Er zijn geen kosten verbonden aan het openen van een PayPal-rekening of het gebruik van sommige functies. Maar er zijn enkele kosten die in rekening worden gebracht, afhankelijk van bepaalde omstandigheden. Als u niet weet dat sommige van deze kosten in rekening worden gebracht, kunt u overrompeld raken.

 

Als je een ervaren verkoper bent, ben je misschien al op de hoogte van enkele van de kosten. Of als u een nieuwe verkoper bent, bent u misschien bezig met het uitzoeken van enkele van de kosten die in rekening worden gebracht. Hoe dan ook, als u weet welke kosten PayPal in rekening brengt en wanneer u ze kunt verwachten, kunt u uw uitgaven verlagen. Er zijn ook een paar dingen die u kunt doen om te voorkomen dat u bepaalde PayPal-kosten betaalt.

 

Wat zijn de kosten die PayPal in rekening brengt?

 

De kosten die PayPal in rekening brengt, kunnen variëren, afhankelijk van elke unieke situatie. En de percentages van die kosten kunnen verschillen, afhankelijk van waar u zich bevindt of waar u geld verzendt of ontvangt. En of je nu wel of geen inzage- of zakelijke rekening gebruikt, maakt ook verschil.

 

Dit zijn de gebruikelijke situaties waarin PayPal kosten in rekening brengt:

 

• Als u een betaling ontvangt van een recente aankoop

 

• Als u geld verstuurt of ontvangt uit landen waar u zich niet echt bevindt

 

• Als u een bankpas of creditcard gebruikt om een ​​betaling te verzenden

 

• Als u geld overboekt van uw PayPal-rekening naar een creditcard of betaalpas

 

U kunt gratis geld ontvangen van familieleden of vrienden als ze hun eigen bankrekening gebruiken. En er zijn ook geen kosten als ze het geld overmaken via de PayPal Cash-rekening. Maar het kan u een vergoeding kosten om geld naar een vriend te sturen, afhankelijk van uw betaalmethode.

 

3 manieren om PayPal-kosten te vermijden

 

Sommige kosten zijn onvermijdelijk, maar het goede nieuws is dat er enkele dingen zijn die u kunt doen om het totale bedrag te verlagen.

 

1. Probeer minder vaak betaald te krijgen

 

Het is altijd leuk om betaald te worden voor het werk dat je doet en je wilt altijd proberen om zo efficiënt mogelijk betaald te worden. Maar hoe vaker u persoonlijke betalingen ontvangt via een betalingsservice zoals PayPal, de procentuele kosten die u in rekening wordt gebracht, kunnen oplopen. Er zijn tal van voordelen om wekelijks of tweewekelijks te worden betaald. Maar het uitrekken met een scala aan betalingsopties kan helpen.

 

PayPal brengt u een bepaald percentage in rekening van het geld dat u krijgt en er zijn ook transactiekosten. En dat kan snel oplopen als je veel transacties doet. Als u het aankan om eenmaal per maand betaald te worden, vermindert dit het totale bedrag aan betalingskosten dat u moet betalen.

 

Het lijkt misschien veel. Maar afhankelijk van hoeveel u verkoopt en het type transactie, kan het allemaal op maand- of jaarbasis oplopen.

 

2. Zet uw geld op uw bankrekening

 

Soms heb je niet altijd controle wanneer je ergens voor betaald wordt. Maar als u veel geld ontvangt via PayPal, kunt u zelf bepalen waar u uw geld naartoe haalt. Net als minder vaak betaald krijgen, is het altijd voordelig om uw geld zo vaak mogelijk op te nemen.

 

Als u PayPal gebruikt voor aankopen en andere zaken, kunnen er echter kosten in rekening worden gebracht. Als u geen kosten wilt betalen, gebruikt u een bankoverschrijving van uw PayPal-rekening rechtstreeks naar uw persoonlijke rekeningen. Van daaruit kunt u uw geld gebruiken zoals u dat wilt en eventuele overboekingskosten vermijden.

 

De meeste banktransacties zijn standaard overschrijvingen en duren meestal maar een paar dagen, maar ze kunnen soms sneller gebeuren.

 

3. Houd rekening met PayPal-kosten in uw betalingen of accepteer andere betaalmethoden

 

Dit hoeft niet noodzakelijkerwijs de kosten volledig te verwijderen, maar het kan het bedrag dat u betaalt verminderen. Afhankelijk van wat u verkoopt, kunt u rekening houden met de hoogte van de vergoeding die u in rekening wordt gebracht. U kunt een nieuwe prijs bedenken die de kosten dekt van de kosten die u mogelijk in rekening wordt gebracht.

 

U kunt er ook voor kiezen om alternatieve betalingswijzen te accepteren als u een andere optie nodig heeft. Het accepteren van directe stortingen kan een goede optie zijn om te voorkomen dat u kosten betaalt. U hoeft alleen uw bankgegevens op te geven en u kunt persoonlijke transacties accepteren.

 

Alternatieve betalingstypes kunnen helpen bij zakelijke betalingen en zelfs handmatige transacties.

 

Conclusie

 

Het runnen van een bedrijf betekent het omgaan met een heleboel verschillende soorten uitgaven. En het gebruik van PayPal kan helpen om op een gemakkelijke manier betalingen te doen en te ontvangen. Als u echter niet op de hoogte bent van bepaalde kosten die in rekening worden gebracht, kan dit u op de lange termijn kosten. Neem bij vragen gerust contact op met de helpdesk van PayPal Nederland voor betrouwbare hulp.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn Paypal-account?

Hoe reset ik mijn PayPal-rekening zonder telefoonnummer?

Hoe lang duurt het om geld over te maken van PayPal naar de bank?